Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

13-и Национален ловен събор

“Най-сърдечно Ви поздравявам по повод 120-ата годишнина от създаването на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България”. Използвам повода да отправя към Вас, към ръководството на сдружението и към всички Ваши членове, приятели и симпатизанти искрени пожелания за здраве, много успехи, благоденствие и късмет!

С радост мога да отбележа, че със своята дейност по опазване на биологичното разнообразие и на уникалната българска природа през изминалите години Съюзът на ловците и риболовците в България заслужено завоюва признанието на нашето общество. Вярвам, че всеки член на Вашата организация изпитва гордост, че е сред най-активните защитници и радетели за запазване на екоравновесието, увеличаването, разнообразяването и закрилата на дивеча. Защото да си ловец и риболовец, означава да се отнасяш към природните дадености с голямо уважение, с грижа и със съзнанието на добър стопанин.

Убедена съм, че и занапред Съюзът на ловците и риболовците в България ще продължи старателно да следва традициите, завещани му от основателите на организацията, и ще печели все повече ангажирани с опазването на нашата природа българи.

На всички участници в XIII-я Национален ловен събор пожелавам много приятни мигове със съмишленици и приятели сред красивата природа на Ведраре!”

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ