Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

13-и Национален ловен събор

“Уважаеми ловци и риболовци от Република България!

От името на огромната общност на руските ловци и рибари, обединени в Руската асоциация на обществените сдружения на ловците и риболовците Росохотрыболовсоюз, от името на Управителния ни съвет, от мое име и от името на Т.С. Арамилева от сърце поздравявам Националното ловно-рибарско сдружение – „Съюз на ловците и риболовците в България“ с Вашия 120 юбилей!

Създаването на Вашата организация през 1898 г. е важно събитие в историята на българската, европейската и световната ловна общност, а след това – и в тази на риболовците. Това допълнително допринесе за затвърждаване на репутацията на Република България като една от водещите страни в областта на устойчивото управление на околната среда: опазване на природата, обогатяване на фауната, развитието на ловното дело, както и на културния и спортен риболов.

Днес Съюзът на ловците и риболовците в България е организация за пример, органично съчетаваща действията на ловците в дружините с това да осведоми и да помогне за изпълнението на ловните закони, на държавните норми относно опазването на природата на страната и правилното протичане на всички дейности, свързани с лова и риболова – включително стрелба, риболовни спортове, ловен и риболовен туризъм.

Огромното внимание, което отделяте за развитието на ловните и риболовни стопанства, въвеждането на подходящи политики за опазване на природата, внимателното боравене с уникалната Ви фауна, правят България една от най-привлекателните дестинации за любителите на такъв вид дейности от цял свят.

Особено внимание искам да обърна на нашето дългогодишно близко сътрудничество. Сигурна съм, че ползотворният обмен на опит и взаимопомощ, ефективната работа в екип и искреното приятелство винаги ще бъдат в основата на отношенията между Росохотрыболовсоюз и Съюза на ловците и риболовците в България.

С цялото си сърце Ви пожелавам успех, приятели!“

 

 

 

 

 

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ