Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

130 години ЛРС-Пловдив (обновена)

На 6 октомври ловно-рибарското сдружение „Сокол“ в Пловдив отбеляза своята 130-годишнина. Забележителният юбилей бе честван в хотел „Санкт Петербург“ в града под тепетата, като на него присъстваха стотици ловци и техните гости.

От името на УС на НЛРС-СЛРБ председателят на Националната организация Васил Василев тържествено връчи на председателя на ЛРС-Пловдив доц. д-р Васил Паница почетен кристален плакет и с уважение към постиженията на най-голямото ловно-рибарско сдружение в България поздрави пловдивски ловци.

Приветствия и подаръци бяха поднесени от Борислав Бечев, управител на фирма „Сокол-БЛРС“, Кольо Милев, председател на ЛРС-Сливен, Веселин Симеонов, председател на ЛРС-София-север, Васил Дончев, председател на ЛРС-Кърджали, Костадин Манджуков, председател на ЛРС-Смолян, Кольо Панайотов, председател на ЛРС-Варна, Димитър Димитров, председател на ЛРС-Антоново, Георги Тошев, председател на ЛРС-София-изток, Евгени Абаджиев, председател на ЛРС-Пазарджик, Иван Петков, бивш председател на Националната организация, Мирослав Димитров, директор на РДГ-Пловдив.

Празникът бе уважен и с присъствието на директорът на ИАГ Григор Гогов.

Присъстващите изгледаха документален филм за историята и съвременните постижения на ЛРС-Пловдив.

Богатата музикална и танцова програма зарадва празнуващите и превърна празника в незабравимо преживяване. За доброто настроение на празнуващите се погрижиха народен ансамбъл „Тракия“, шоуменът Краси Радков, квартет „Интро“ и фолкпевицата Пепи Христозова.

Повече четете в бр. 41 на в. „Наслука“

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ