140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

180 кг глиган гътнаха на Паничище

Юлияна КОЛЧАКОВА

         Мощният строителен предприемач Георги Шапков от Гоце Делчев отстреля 180-килограмов глиган, с което даде старт на ловния сезон с уникален трофей, информира регионалният ежедневник за Югозападна България – вестник „Вяра”.

       Животното било повалено по време на лов в района на курорта Паничище в Рила, където бизнесменът ловувал заедно със свои приятели. Георги Шапков е запален любител на лова от години, нееднократно е отстрелвал диви прасета, но с по – малки размери, казват приятели на бизнесмена. По неофициална информация Шапков е бил в компанията на най-елитните полицаи в Югозападна България. С него са били над 30 шефове на управления и дирекции в системата на МВР.

        Георги Шапков е известен в Югозапада като умел строителен предприемач, с множество бизнес начинания и ностел на различни награди. В началото на годината той грабна строителен оскар за постиженията и качествената работа, извършена от фирмата му „Престиж бизнес -93” ООД. Шапков спечели бронзовата награда на стилна церемония, организрана от Камарата на строителите в България в първа група „Строежи от високото строителство”, раздел „Малки строители”. Това е първата фирма, която издаде електронен каталог, а впоследствие направи и първия в страната пълен интернет магазин. От създаването си през 1993 г. досега фирмата се е развила като водеща в много сектори, предимно в Югозападна България. Години наред компанията издава пълния каталог с най-много изделия от трите групи продукти – офис техника и консумативи, офис обзавеждане и канцеларски материали, а вече се занимава и със строителство. „Престиж Бизнес” разполага с организирана система за доставки – както планирани, така и не планирани, до адреси в цялата страна.

         Шапков е роден в Гоце Делчев, има магистърска степен по стопанско управление. Името на предприемача Георги Шапков е утвърдено в средите на едрия бизнес и конкретно в строителната гилдия. Ловът е едно от хобитата на предприемача, наред с футбола. Той обожавал да кара ски и моторни шейни, но на първо място поставял работата си.

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ