Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

2 вечери веселие в ЛРС-Нови пазар

За поредна година премина ловната вечеринка на ЛРС “Станата”-Нови пазар, като ловците се веселиха в представителния ресторант “Манастира” в Шумен. Тъй като желаещите да празнуват между Коледа и Нова година бяха много повече от възможността да се поберат в залата, празникът премина в две последователни вечери – в първата взеха участие 50-ина души от няколко дружинки, а във втората броят беше над 250, изпълнили до краен предел заведението.

Съпричастни на веселието на новопазарските ловци и техните нежни половинки бяха кметът на община Каолиново Нида Ахмедов и заместникът му Тюрджан Ферад, както и кметът на община Никола Козлево Ешреф Реджеб, тук беше и инж. Тервел Стефанов, главен специалист по ловното стопанство в Североизточното държавно предприятие с център Шумен, присъстваха и председателят на ЛРС “Балкан 2001” в град Каспичан Руси Русев и членът на УС на ЛРС “Сокол”-Шумен Николай Колев, председател на ЛРД-Ивански.

“Искам да изкажа своята благодарност на всички членове на сдружението и на техните нежни половинки по повод на традиционната вечеринка. През цялата ловностопанска година всички дружинки положиха нужните грижи по опазването, подхранването и бих казал поддържането на ловищата като територия и дивеч. Вижда се напредък във всяко едно отношение”, каза Кирил Тошев, председателят на новопазарското сдружение “Станата”.

 

Повече информация в бр. 2 на в. “Наслука” на 10 януари

 

Георги Ников

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ