140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Агенцията по рибарство и аквакултури с нов шеф

Със заповед на министъра на земеделието и храните Десислава Танева за нов изпълнителен директор на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури е назначен Валентин Вълков, съобщиха от ведомството. Той е със статут на вр.и.д. директор и ще заема поста до провеждането на конкурс.

Валентин Вълков е магистър по икономика, завършил е „Икономика на промишлеността” във Висшия икономически университет в град Варна. През месец април 2015 година е назначен за изпълнителен директор на „Рибни ресурси” ЕООД.

Припомняме, че специализираното звено „Антикорупция“ – СГП привлече като обвиняеми Янчо Янев – бившият вече изпълнителен директор на Изпълнителна агенция по рибарство и аквакултури (ИАРА), както и Златин Георгиев и Петър Генов, съответно като извършител и помагач за получаване на средства от Европейския съюз въз основа на неверни сведения – престъпление по 248а от НК.

Веднага след арестите Европейската комисия поиска информация от България за обвиненията срещу Янчо Янев, както и за мерките, които са предприети за гарантиране приемствеността в управлението на Изпълнителната агенция по рибарство и аквакултури.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ