Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ARMSAN INERTIA – универсалният боец подходящ за младия ловец сега с -10% в ZARIMEX (ВИДЕО)

Arsman

Доказаният лидер в производството на качествени оръжия на достъпни цени Armsan пусна нова серия пушки в 12 калибър. Моделите Inertia се отличават със страхотен дизайн и инерционния си механизъм, който прави пушката по-лека и по-малко цапаща се при стрелба. Предлагат се два цвята на цевната кутия – бронзов и черен, две дължини на цевите – 71 см. и 61 см., както и два класа на дървото – висок и луксозен. До началото на ловния сезон оръжията могат да бъдат закупени с -10% отстъпка.

Оръжията могат да се използват както с оловни съчми, така и със стоманени, което е важно предвид евентуалните забрани на оловото. Всички модели от серията се предлагат с фиброоптична мушка, а вариантът със слугова цев се продава с монтирани предни и задни мерни прибори. Oръжията са с 5 заряден пълнител плюс 1 патрон в цевта. 61 сантиметровата цев се препоръчва при лов на гонки, а за търсещите универсално оръжие се препоръчва закупуването на модел със 71 см. цев, която предлага стрелба на по-далечни разстояния.

3 години гаранция и безплатни подаръци

Всички закупили Armsan Phenoma Inertia получават 3 години гаранция и безплатни: ремък, safety flag, три шока (1,3, 5), удължение на задтилъка, както и куфар за транспортиране, което спестява няколкостотин лева от оборудването на ловеца.Всички закупили Armsan Phenoma Inertia получават 3 години гаранция и безплатни: ремък, safety flag, три шока (1,3, 5), удължение на задтилъка, както и куфар за транспортиране, което спестява няколкостотин лева от оборудването на ловеца.

Победителят в томболата на ZARIMEX за карабина SAUER получи своята награда

Моделът със слугова цев

Моделът със слугова цев се представи страхотно и събра забележителни групи с три вида бренекета. С Cheddite Palla Slug – кал. 12, 32 гр. Ивайло Банков събра група от 12 см. на петдесет метра, което е напълно достатъчно за лов на дива свиня. С Rottweil Exact – кал. 12, 32 гр., групата се стесни до 6-7 см., което за гладкостенно оръжие е отличен резултат, но най-впечатляващо бе представянето на оръжието с подкалибрените бренекета Dupleks Monolit 32. С тях Банков постигна 2 изстрела “дупка в дупката” и един на около 9 сантиметра. Phenoma Inertia е универсална, лека, достъпна, елегантна и мултифункционална пушка, подходяща изключително много за младия ловец, а защо не и за по-опитни колеги.

Препоръчва се оръжията да се използват с 30 грамови и по-тежки патрони, но тестовете на екипа на ZARIMEX доказват, че оръжията работят и със значително по-леки муниции. По време на тестовете на оръжието, направени с инструктора по стрелба Ивайло Банков на стрелбището в град Радомир, пушката не засече нито веднъж, а бяха използвани предимно 28 грамови спортни патрони (Cheddite Universal Trap № 9.5 с концентратор и Lambro Series 2 № 8.5с концентратор). Експериментът с 24 грамовите гладкоцевни патрони Aquila Skeet № 9.5, също беше успешен, като засечка не се получи въпреки изключително лекия им грамаж.

Промоция за млади ловци и опитни колеги

От ZARIMEX са подготвили неустоимо предложение за всички ловци, като гладкоцевните пушки ARMSAN се предлагат с -10% отстъпка, а за да бъде окомплектовката пълна, всички каси налични на сайта също се предлагат с – 10%. Промоцията важи до началото на ловния сезон или до изчерпване на количествата.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ