140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

БАБХ кани частните лаборатории на обучение за модул „Лов“

До ръководителите на Частни лаборатории,

изпитващи проби от диви свине за наличие на трихинела.

ПОКАНА

Уважаеми дами и господа,

Българска агенция по безопасност на храните (БАБХ) предстои да пусне в действие електронна система за управление на вземането и анализирането на проби от диви свине за трихинела, наричан модул „Лов“.  Той е разработен по съвместна инициатива с ловните организации и има за цел по добро обслужване на ловците при изследванията и получаването на резултатите от изпитванията за трихинела  по дивите свине. Модул „Лов“ следва да се използва от всички лаборатории, извършващи това изпитване, като те ще приемат пробите посредством баркод и ще въвеждат резултатите отново в системата.

Във връзка с гореизложеното  ви информираме, че БАБХ организира безплатно обучение за работа с модул „Лов“ и имаме удоволствието да поканим ваш представител, който да бъде обучен за работа с модул „Лов“.

Обучението, ще се извърши на 18.04.2019 г. от 10,00 часа в централното управление на БАБХ с адрес бул. ”Пенчо Славейков”  № 15a.

моля да изпратите на електронен адрес: am_nikolova@bfsa.bg имената на вашите представители, определени за това обучение не по късно от 15.04.2019 г.

 

От ръководството на Българска агенция по безопасност на храните

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ