Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Бракониери и рибари се биха на язовир „Ал. Стамболийски“

Една трагикомична история, публикувана първо в Bigfish.bg, заля с коментари риболовните среди у нас. В петък вечер рибари, заметнали въдици за шаран на язовир „Ал. Стамболийски“, са нападнати от бракониери. Наглеците идвали да си разчистват сметките, заради извадените им и унищожени бракониерски мрежи. Вадят брадви и ножове и положението става напечено. Рибарите своевременно викат полиция. Докато дойдат полицаите обаче се разменят удари, стига се до кръвопролитие, за щастие без жертви.

Тримата рибари се оказали здрави момчета и в крайна сметка натупали наглите бандити, а дошлият полицейски екип ги прибрал „на топло“. По случая се води следствие, но в рибарските среди се съмняват дали ще се стигне до край, понеже бракониерите имали закрила „отгоре“ и се чувствали недосегаеми. И други рибари са се оплаквали от наглото им поведение и постоянни посегателства върху рибата в популярния язовир, но досега явно нямаше кой да обърне внимание на жалбите.

Време е този път и прокуратурата да се самосезира, а властите да бъдат безкомпромисни и престъпниците да понесат цялата тежест на закона за своите деяния.

 

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ