Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Черният петък в ZARIMEX продължава

Black Friday- Zarimex
Тази година компанията провежда черния петък САМО онлайн на сайта www.zarimex.eu,

където можете да закупите всякакви продукти, включително оръжия, боеприпаси, мерни прибори и други, а когато те бъдат приготвени за вземане – ще можете да ги получите лично и срещу съответните документи от магазина в гр. София!

Вниманието на читателите приковават големите отстъпки в секция “Оръжие”. Там можете да откриете най-разнообразни оръжия подходящи за истинските ловци! Вниманието приковава карабината Mauser M12 Extreme MCS – кал. 270 Win., 560 mm, M15x1, която е намалена с 30% и вместо 3995.00лв. сега можете да я получите само срещу 2796.50лв.

От Zarimex са помислили и за любителите на гладкоцевните оръжия, като намаление от 20% oчаква ловците, които поръчат надцевка Hatsan Optima Silver Synthetic – кал. 12×76, 710 mm:

От компанията не са забравили и любителите на руските оръжия Ловна карабина ИЖ 18 MH – кал. 7,62×54, 600 мм очаква новите си собственици също с 20% намаление.

В черния петък са включени и ловни дрехи, като там можете да откриете изобилие от намалени стоки. Качествените дрехи с подгрев са идеалният избор за предстоящите студени ловни излети. Яке с нагряване Nordic Heat – 3 in 1 е намалено с цели 50% и от 1100.00лв. сега можете да го закупите само за 550.00лв.

Идеален избор за предстоящите студове е Блуза с нагряване Harkila – Heat L/S, която можете да закупите с 40% отстъпка.

Черният петък в Zarimex предлага големи отстъпки и за обувки, боеприпаси, ножове и други, възползвайте се сега!

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ