140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Честит юбилей!

16 септември събра служителите на НЛРС и на фирма „Сокол-БЛРС”, за да отбележат юбилея на Бойкa Костадинова, главен счетоводител на Националното сдружение. Цветя затрупаха най-слънчената жена, а поздравленията и пожеланията на всички бяха от сърце. Инж. Иван Петков, председател на Националната организация, в изказването си изтъкна високия професионализъм и авторитет на г-жа Костадинова, нейната коректност и колегиалност, умението й да общува и с всеки да е приятел и колега. Отбеляза приноса й за Националната организация и й връчи грамота и почетния знак на Съюза.

Управителят на фирма „Сокол” инж. Борислав Бечев поздрави Бойка Костадинова и пожела още дълга съвместна работа. Той подчерта нейната отзивчивост – винаги е помагала на фирмата, винаги е търсила решение на всеки изникнал проблем и никога не казвала, че нещо няма да стане.

С ръкопляскания и много снимки завърши официалната част на тържеството. Развълнувана, Бойка благодари на колегите за топлите думи и покани дошлите на прекрасно подредените маси – естетически и вкусово.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ