Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Домът за стари хора в Кърджали благодари на дружина Ненково за получено дарение

ненково дарение

Председателят на ловно-рибарска дружина в с. Ненково Юксел Адем, която е към Ловно-рибарското сдружение в Кърджали, получи благодарствен адрес от директора на Дома за стари хора Милена Кайрякова.

В него тя изказва своята сърдечна благодарност на дружината за оказаната подкрепа и направените дарения за обитателите на Дома. Пожелава на ловците здраве, вдъхновение и удовлетвореност от лова.

Председателят на ЛРС-Кърджали Васил Дончев връчи благодарствения адрес на председателя на дружината Юксел Адем на традиционната вечеринка в края на сезон 2023/2024 г. пред стотици ловци.

ненково дарение

Той поздрави дружината за  благотворителността и пожела и на другите да последват примера на колегите си от дружина Ненково.

В ЛРД-Ненково членуват 50 ловци. През последния сезон дружината е отстреляла 37 диви свине. На Дома за стари хора е дарила кюфтета от диви прасета, специално приготвени в месопреработвателен цех. 

Това е второ поредно дарение, което прави дружината. Миналата година е предоставила кюфтета от диви прасета на друго социално заведение  в града.

„Ще продължим традицията, надявам се и колеги от други дружини да ни последват“, казва Юксел Адем.

Валери КОВАЧЕВ

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ