Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Дружествено състезание по ловна стрелба за Купата на ЛРС-Стара Загора

стара загора турнир

На 17 септември ЛРС-Стара Загора  проведе на стрелбищен комплекс „Бранителите на Стара Загора”, който стопанисва,  турнир за Купа „ЛРС-Стара Загора” в дисциплината „Скийт” между отбори на дружинките, членове на сдружението.

Състезанието  бе открито от Искрен Искров, зам.-председател на сдружението, пожелавайки на всички състезатели успех и най-добрите да победят.

Димо Маджаров, като главен съдия, проведе инструктаж за безопасност, призовавайки за строга дисциплина по време на състезанието и на стрелковата площадка, и сред публиката. Представи страничните съдии – Николай Койчев, Ростислав Русев, Кольо Маджаров, Милен Тодоров и Румен Запрянов, и пожела на всички успех.

Турнирът премина с много спортен хъс и дисциплина от страна 42 състезатели.

Не липсваше големият интерес и подкрепа от публиката. И времето даде своята усмивка, изпълни всички присъстващи с много настроение, приятелски разговори, не липсваха и приятните аромати, носещи се във въздуха на димящите скари с топли кебапчета.

стара загора турнир

Такова едно мероприятие е място, което  събира ловци, приятели и любители на този вид спорт, който цели и усъвършенстване стрелковите умения  в упражняваното от тях хоби.

След приключване на състезателната част последва награждаване на отборните победители и на индивидуалните състезатели.

стара загора турнир

На първо място се класира отборът на ЛРД-Бъдеще в състав Станимир Стойчев и Пламен Димитров, на второ ЛРД-Бяло поле в състав Румен Запрянов и Радостин Михов, на трето място е отборът на ЛРД-Пъстрен в състав Жулиен Димов и Венцислав Пеев. Подгласници на призьорите станаха отборите на ЛРД-Димитриево в състав Стойчо Кънчев и Иван Попов, ЛРД-Преславен в състав Иван Димитров и Живко Желев, ЛРД-Петрово в състав Димитър Димитров и Ивелин Иванов.

Класиралите се отбори от първо до трето място получиха купи, медали, грамоти и ловни птици за разселване.

стара загора турнир

В индивидуалното класиране на първо място се класира Радостин Михов от ЛРД-Бяло поле, втори е Ивелин Иванов от ЛРД-Петрово, трети – Станимир Стойчев от ЛРД-Бъдеще, на четвърто място се класира Пламен Димитров от ЛРД-Бъдеще, на пето Валентин Тасев от ЛРД-Лясково и на шесто място Стефан Петков от ЛРД-Ракитница. 

Победителите получиха медали, грамоти и ловни патрони.

С усмивки, настроение и приповдигнат адреналин се разделиха състезатели и приятели с пожелания за още повече такива мероприятия, сплотяващи и радващи  всички.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ