Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Дружина „Девин 1“ спечели турнира по ловна стрелба на сдружението

девин стрелба

Купата по стрелба в дисциплината „Скийт“ за 2023 г.  на ЛРС-Девин с 43 т. спечели дружината на председателя на девинското ловно-рибарско сдружение и кмет на град Девин Здравко Иванов –  Девин 1. Първи в индивидуалната надпревара с 20 от 25 възможни точки се класира председателят на дружина Буйново – Стефан Иванов.

Традиционната дружествена надпревара се проведе на стрелбищния комплекс на сдружението и в нея участваха 9 отбора с общо 26 състезатели.

девин стрелба

Кметът и председател на сдружението Здравко Иванов не се включи в състезанието като участник, но поздрави всички, пожела им успех и накрая връчи купите и медалите. Дружина „Девин 1“ бе в състав Славей Славев, Зефир Хаджиев и Владимир Сальохлев.

След тях на второ място останаха ловците от Буйново, които бяха в отбора на индивидуалния победител Стефан Иванов. Иванов заедно с колегите си Сергей Родопски и  Христо Иванов постигнаха общо 38 т. 

девин стрелба

Третото място  с 33 т. спечелиха Захари Асенов, Валентин Кушев, и третият в индивидуалното класиране Борис Павлов, всички от дружината в Лясково.

Всъщност, най-оспорвано се оказа третото място в индивидуалното класиране. За него се надстрелваха Владимир Сальохлев от Девин 1 и Борис Павлов от Лясково. Заслужено го отвоюва Борис Павлов.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ