Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Две нови компании в патронажа на FACE

face компании

Федерацията на европейските ловни асоциации (FACE) с гордост обяви присъединяването на две водещи компании към своята програма за патронаж: Browning и Hornady. Техните ръководства осъзнават значимостта на FACE за насърчаването на лова и опазването на природата в Европа.

Позовавайки се на новите партньорства, Торбьорн Ларсон, президент на FACE, заяви: „Водещи европейски компании все повече осъзнават значението на това да подкрепят нашата работа с цел осигуряване на стабилно бъдеще на лова и опазването на природата. Затова се радваме, че Browning и Hornady се присъединиха.“

Browning и Hornady се присъединяват към няколко други компании в патронажната програма на FACE. Всички те активно подкрепят сигурното развитие на лова и опазването на дивата природа.

BROWNING – СРЕБЪРЕН ПАТРОНАЖ НА FACE

Марката Browning има статут на легенда и глобална репутация, която се дължи на ненадминато качество, технологично развитие и славата на Джон Моузес Браунинг, бащата-основател на компанията. Това голямо приключение започва през 1878 г. в магазина на баща му в Огдън, Юта. Днес Browning процъфтява и е лидер в индустрията за екипировка на открито в сегмент оръжия за лов и спортна стрелба, първокачествено ловно облекло, ножове, сейфове и цял набор от други артикули за употреба на открито. Browning International е част от реномираната корпорация Herstal Group с централен офис в белгийския град Херстал.

face компании

HORNADY – БРОНЗОВ ПАТРОНАЖ НА FACE

Основана през 1949 г., Hornady® Manufacturing Company е семеен бизнес със седалище в американския град Гранд Айлънд, щата Небраска. Компанията е световен лидер в дизайна и производството на куршуми, боеприпаси, технологии за презареждане на муниции, аксесоари и продукти в сектор сигурност.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ