Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Единодушно преизбраха инж. Орлин Николов в ЛРС-Силистра

На добро ниво премина общото отчетно-изборно събрание на ЛРС “Сокол 1”-Силистра, на което председателят инж. Орлин Николов отчете, че сдружението е в добро финансово състояние и в ловно отношение. Има завишение на запаса при сърните със 120 броя, както и на дивите свине с 30 броя и фазаните с 300. Запазва се тенденцията на популацията на дивия заек  и от проведения през миналия сезон ловен излет в дружинката в село Искра всеки участник е отнесъл по една бройка.

Избран беше нов УС от 11 членове, като за председател единодушно бе преизбран инж. Орлин Николов. За председател на контролния съвет беше преизбран Здравко Стоев. За делегати на общото събрание на НЛРС-СЛРБ бяха избрани Орлин Николов, Стоян Узунов и Александър Сабанов, а резерва е Здравко Стоев. 

Силистренските ловци бяха поздравени от инж. Георги Младенов, експерт на Националната ловно-рибарска организация и от инж. Григор Гогов, изпълнителен директор на Агенцията по горите. По предложение на делегатите беше гласувано силистренските представители да дадат доверието си на кандидатурата на инж. Григор Гогов за председател на Националната ловнорибарска организация. 

 

Повече информация в бр. 24 на в. “Наслука” на 14 юни

 

Георги Ников

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ