140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Ефектни трофеи от Червено море

трофеи червено море

Капитан Карим Садек е египтянин, с богат опит в любителския и спортния риболов. Разполага със собствена яхта и осъществя­ва риболовни експедиции в Червено море, като обслужва посе­щаващи страната му гости по линия на международния риболо­вен туризъм.

Желаещи да се възползват от услугите му, както и да се поучат от опита му не липсват. Все пак капитан Садек има толкова бо­гата рибарска „визитка“, че ще е трудно дори само да се изброят трофеите, които лично е уловил във водите на Червено море. Но да споменем някои: различни видове риби тон, акули, групери, риби ветроход, баракуди и какви ли още не обитатели на тези екзотични и пълни с живот води. С някои свои трофеи е участ­вал и е печелил признание в Световната асоциация по спортен риболов IGFA.

Базата на Садек е в гр. Хургада, откъдето се предприемат по-краткосрочни или по-дълготрайни риболовни пътешествия и практикуване на всякакъв риболов – тролинг, спининг, мухарски или с класическа жива стръв. Даже за любителите на екзотиката и силните усещания се предлага и подводен риболов или просто разходка с акваланг и придружител под водата, за да се спазват всички изисквания за безопасност.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ