Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Екскурзии за животни с изискан вкус

Американският град Ке­небанкпорт в щата Мейн се превърна в истински рай за кучетата. Местната туристи­ческа фирма Maine Foodie Tours започна да организира гастрономически екскурзии за животни. На питомците и техните стопани с особе­но изискан вкус се предлага маршрут по местните мага­зини и ресторанти, където се продава храна за кучета.

Срещу 34 долара четири­ногите почитатели на изящ­ната кухня могат да опитат сладкиш с фъстъчено мас­ло, сладолед с бекон, руло с омари, крехки свински кот­лети, бисквитени кокалчета и др. Всички ястия не само съдържат висококачествени продукти, но и са съобразени с препоръките на най-добри­те ветеринарни специалисти.

В Кенебанкпорт има всичко за туристите с животни. Тук има дори магазини със суве­нири за питомците, а най-до­брият местен хотел предлага 5 стаи за гости с кучета. В по­мещенията има купички, ха­влии за кучетата и специални пакети за почистване след животното по време на раз­ходка. Освен това, туристите могат да наемат служител, който ще се грижи за техния любимец срещу скромно въз­награждение.

Парите, получени от гас­трономическите турове за четириноги, ще бъдат използ­вани за издръжката на живот­ните в градския приют.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ