140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Фидеристите ще играят в три турнира

От секция „Фидер“ към БФРС съобщиха, че тазгодишният шампионат ще се проведе в три кръга. Турнирите ще са двудневни, като се предвиждат и два дни за тренировки. Ще се играе по утвърдените международни правила в тази риболовна дисциплина. Във връзка с това бе решено състезателите във всеки отбор да са петима, вместо четири­ма, както беше досега. Наложиха се и някои промени по организацията и действията на състезателите при задаваща се гръмотевич­на буря. Такива мерки се вземат на междуна­родно ниво, предвид реалната възможност през лятото да се стигне до природни ката­клизми, застрашаващи здравето и живота на участниците.

Първенството стартира на 25-28 юли на язовир „Г. Дъбник“. Вторият кръг ще се про­веде на 22-25 август на язовир „Жребчево“, а финалният трети кръг ще се играе на Греб­ния канал в Пловдив на 3-6 октомври. Като резервен водоем, в случай на екстремни об­стоятелства, е посочен язовир „Огоста“.

Заявки за участие с платена такса са на­правили 7 отбора: „Вижън“, „Дренан“, ЛРД Лебед“, СК „Фишинг Тоурнаментс“, „Видракс“, „Макс Фиш“, КСР “Олимпик 2002”. Председа­тел на секция “Фидер” е Александър Дермен­джиев, а за главен съдия на предстоящия шампионат бе избран Митко Младенов.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ