140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Финал на състезателния риболов с „Майстор на годината 2018“

Монтанският състезател Румен Витков спечели турнира „Майстор на годината 2018“. негови подгласници са Мартин Тодоров и Руси Жеков.

Състезанието е само с индивидуално класиране и се организира от клуб „Майсторски риболов“. Вече може да се каже, че е традиционно, нещо като финал на състезателния риболов, след като окончателно е закрит календара на БФРС.
Турнирът събра голяма част от майсторите на плувкаджийския риболов и се проведе по доста интересен начин в рамките на два поредни уикенда – с предварителни квалификации и финален кръг за класиралите се до 32-о място. Гостоприемен домакин на състезанието отново стана Арена Митерсон – водоем, подготвен изцяло за състезателен риболов в околностите на кюстендилското село Търновлак.

Главният организатор Ивайло Христов лично обяви резултатите от състезанието и връчи наградите на призьорите. Освен купи и медали, за тях имаше и парични бонуси. Турнирът премина изцяло в дух на спортсменство и колегиалност. За всички участници имаше осигурена прехрана през двата състезателни дни.

Повече подробности за турнира ще научите в бр. 47 на „Рибар“.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ