140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Футболистът на Пирин Станислав Манолев с почетния плакет на ЛРС-Благоевград

станислав манолев

След последния кръг от футболното първенство на страната спортната общественост в областния център изпрати с аплодисменти и благодарност футболистите, започнали кариерата си в Благоевград Станислав Манолев и Светослав Дяков.

В знак на признателност за изключителните спортни и ловни  на Станислав Манолев председателят на ловното сдружение Иван Василев му връчи почетния плакет на организацията.

станислав манолев

“Станислав е един от най-активните ловци в своето сдружение – сподели Иван Василев. – Въпреки спортната си ангажираност редовно се включва във всички ловностопански мероприятия”.

Спортист с блестяща спортна кариера, преминал през футболните отбори на Пирин, Литекс, ЦСКА, Лудогорец, ПСВ Айндховен, Фулъм, Кубан-Краснодар и Динамо-Москва Станислав Манолев с болка и благодарност се раздели с футболните фенове от Благоевград по повод приключването на футболната си кариера.

Иван Василев добави още една любопитна подробност.

“В деня преди заминаването на Съни за мача във Враца му заръчах, ако не вкара гол, никога повече диво прасе да не попада на мушката му. Това разбира се беше приятелска шега, но той наистина вкара фантастичен гол, с който отборът на Пирин си осигури оставането във футболния елит на България.”

станислав манолев

След приключването на активната състезателна дейност Станислав Манолев остава на отговорна длъжност в клуба и е зачислен окончателно като безмилостен централен нападател на ловната дружинка в село Цапарево към ловното сдружение “Голак” в Струмяни.

Кузман Петров

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ