Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Габровци очакват традиционната вечеринка

Мариана МАНДИЧЕВА

Милко Калайджиев ще весели ловците от Габрово на 9 февруари, когато в ресторант „Балкан” сдружението организира Вечеринка`2018. Водещ ще бъде Велислава, която ловците познават от предишни празници на които им е пяла хубава българска музика и им е свирила на гайда. За танците и настроението на дансинга ще се грижи диджей Дани Врани.

И тази година ще има богата томбола с разнообразни награди – пособия за лова и риболова, като най-голямата печалба отново ще бъде ловен автомат.

Куверти – 30 лв. на  човек, ще се продават от 15 януари единствено в ловното сдружение в рамките на работното му време, като билетът за томболата струва 2 лв. Ръководството на сдружението се обръща към членовете си и техните гости да побързат, защото въпреки опитите всяка година ресторантът да събере повече купонджии, какъвто капацитет има, се оказва на практика, че комфортно могат да се чувстват едва до 300 души на вечеринката.

Поводът за наздравици тази година е повече от добър. Равносметка на габровските ловци показва, че само м. декември на 2017 г. им е донесъл 144 слуки с дива свиня.  

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ