140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Грандиозно тържество за 120 години на ЛРС-Сливен

На 18 септември с грандиозно тържество в ресторанта на хотел „Национал“ в центъра на града ЛРС-Сливен отбеляза своята 120-годишнина.
Празникът на сливенските ловци бе уважен от председателят на НЛРС-СЛРБ Иван Петков, областният управител Татяна Петкова, председателите на сдруженията от Пловдив – доц. Васил Паница, Варна – Кольо Панайотов, ЛРС-София-изток и председател на Контролния съвет на НЛРС-СЛРБ Георги Тошев, управителя на фирма „Сокол-БЛРС“ Борислав Бечев, членът на УС на Националната организация проф. Валери Стефанов, Иво Димов – директор на ДГС-Сливен. Поздравителни адреси бяха получени от зам.-министъра на МЗХ Георги Костов и кметът на община Сливен Стефан Радев.
Празничният ден започна с освещавaне на откритата трофейната зала и новата изложба на сдружението под надслов „За по-висока култура в ловния спорт“, която ще бъде постоянна и ще се допълва с нови капитални трофеи всяка година.
Организирана бе пресконференция за медиите, на която председателят на НЛРС-СЛРБ Иван Петков обстойно коментира темите за традициите на Националната организация в трофейното дело, екологичната политика на организацията и отношенията с неправителствените природозащитни организации, предстоящите промени в ЗЛОД.
От името на УС на НЛРС-СЛРБ Иван Петков връчи на председателя на ЛРС-Сливен ген. Кольо Милев кристален плакет по случай забележителната годишнина на сдружението. С почетния знак на НЛРС-СЛРБ за принос в развитието на ловното движение бяха отличени Иван Чавдаров и ген. Гиньо Тонев.

Четете подробности във в.“Наслука“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ