140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Гребния канал в Пловдив с поредно зарибяване

Българската федерация по риболовни спортове проведе поредното зарибяване на Гребния канал. Около един тон шаран бе пуснат във връзка с предстоящото събиране на световния плувкаджийски елит в Града на тепетата. Най-големият световен форум в най-популярната и масово практикувана дисциплина ще бъде 12 до 18 септември. На Канала се очаква рекордно присъствие на отбори от няколко континента.

В следващите две седмици ще бъдат пуснати и близо два тона каракуда за първенството.

„Работим прекрасно с община Пловдив и сме много доволни от съвместното сътрудничество около Световното първенство. Голямото събитие, на което сме домакини, трябва да бъде перфектно от всяка гледна точка и хората от общината ни помагат за всичко. Вече има приготвена и каракуда, която ще пуснем в Гребния канал, за да увеличим присъствието на риба”, сподели председателят на Федерацията Георги Михайлов.

На зарибяването с шаран присъства зам.-кметът на Пловдив Георги Титюков, който също изрази увереност, че организацията е добра и всичко ще бъде наред по настаняването на отборите и цялостното провеждане на шампионата.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ