140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Иранец с уникално рибарско постижение

иранец постижение

За 30 години риболов иранецът Ареш Амини е уловил 81 уникални вида риби, някои от които изключително редки. С много от тях той е постигал рекорди в престижните класации на Международната асоциация по риболов IGFA.

Този иранец е капитан на рибарска яхта и работи като гид. От не­говите услуги и безспорни риболовни умения се възползват ентусиасти от целия свят, за да навлязат в морски води или да си опитат късмета по някои сладководни обекти в страната му. Капитан Амини е най-популярното лице в Иран по линия на международния риболовен туризъм и в това няма нищо случайно. Освен мениджър, той е и водач на Клуба на иран­ските риболовци.

Във водите на Индийския океан Амини този иранец имал срещи с вся­какви хищници, включително и трофейни риби тон, марлини, тунци, баракуди. По вътрешните водоеми държи рекордите за сомове и щуки. Много от гостите му също са преживели не­забравими мигове от битки с трофеи, които впоследствие са им донесли престижно признание с попадане в класациите на IGFA за постигнати рекорди в отделни категории.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ