Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Иван Танев е новият председател на ЛРС-Казанлък

иван танев събрание

На 18 май в стрелбищния комплекс на ЛРС-Казанлък се проведе общото отчетно-изборно събрание на ловно-рибарската организация.

69 делегати от 29 дружини трябваше да избират нов председател измежду четирима кандидати. Двама от тях си направиха отвод и така след оспорвано гласуване с три гласа разлика за председател бе избран Иван Танев.

иван танев събрание

Отчетният доклад бе представен от досегашният председател Кольо Дочев, който изпълни втория си мандат и според устава на сдружението трябваше да бъде избран нов председател, от управлението се оттегли и зам.-председателят Христо Захариев.

Избран бе десетчленен управителен съвет.

иван танев събрание

„Буквално няколко дни преди събранието колеги се обърнаха към мен с предложение да се кандидатирам за председател – сподели Иван Танев. – Виждам своята мисия начело на ЛРС-Казанлък като продължение на делото на предишното ръководство. Те толкова високо вдигнаха летвата, толкова работа свършиха, че мога да им бъда само благодарен.

Реално не остана да се прави нещо грандиозно, смятам да напредваме с малки крачки, премерено, обмислено, съгласувано с членовете на сдружението, а не само от управителния съвет, и всички да работим за просперитета на организацията.“

иван танев събрание

Иван Танев е на 51 години, семеен с едно дете. Потомствен ловец е, членува в дружината на с. Шипка. От 13-годишен е състезател по ловна стрелба в дисциплината „Скийт“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ