140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Избраха нов генерален секретар на FACE

На извънредна асамблея на FACE в Холандия бе избран новият генерален секретар на FACE – д-р Дейвид Скалан, досега  временно изпъняващ тази длъжност.

Д-р Дейвид Скалън преди това е бил старши мениджър към FACE, където отговаря за осъществяването на програмата на федерацията за опазването на дивеча. Той има значителен опит в управлението на проекти, европейските въпроси, политиката на опазване на дивеча, управлението на дивечовите популации, устойчивото земеделие и конфликтите между човека и дивата природа. Получил е докторска степен от Националния университет на Ирландия “Голуей” с дисертация, разглеждаща икономическото, екологичното и социалното място на лова в селските райони на Ирландия. Той има обширни познания за европейската политика и политика в областта на лова, както и възможности да управлява и задава  дневния ред на FACE. Като генерален секретар, той очаква с нетърпение ефективното изпълнение на работния план на FACE съвместно с ръководителите на европейските национални ловни сдружения.

Председателят на FACE Торбьорн Ларсон заяви: „Радвам се, че FACE е назначил Дейвид Скалън за постигане на нашата основна цел –  устойчивото ловуване да бъде широко прието като неразделна част от европейската култура и като жизненоважен инструмент за опазване и управление на европейската дива природа “.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ