Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Календар и регламент за записване на Националния турнир „Св. Хуберт“ 2018 за Купата на НЛРС-СЛРБ

Националното ловно-рибарско сдружение – „Съюз на ловците и риболовците в България” организира традиционния турнир за ловци и кучета, работещи със стойка, по правилата на турнирите „Св. Хуберт” за Купата на НЛРС-СЛРБ. Турнирът е посветен на 120-годишнината на Националната ловно-рибарска организация.

Състезанието ще се проведе на 5 етапа – четири регионални фази (квалификации) и финал. Регионалните фази ще се състоят в Бяла Слатина и Нови Пазар на 15 септември, както и в Перник и Нова Загора на 22 септември.

Домакин на финала, който ще се проведе на 29 септември, ще е Сдружение ловно-рибарско дружество „Сокол-1893“ – Пазарджик.

Всички състезания се провеждат под домакинството на сдружения, които честват кръгли годишнини от своето създаване.

В турнира могат да участват всички членове на НЛРС-СЛРБ.

РЕГИОНАЛНИ ФАЗИ НА ТУРНИРА:

1. гр. Бяла Слатина – 15 септември – участват ловци членуващи в сдруженията от областите: Ловеч, Плевен, Видин, Враца и Монтана.

2. гр. Нови Пазар – 15 септември – участват ловци членуващи в сдруженията от областите: Велико Търново, Габрово, Русе, Разград, Търговище, Силистра, Шумен, Варна и Добрич.

3. гр. Перник – 22 септември – участват ловци членуващи в сдруженията от областите: София, София-област, Пазарджик, Перник, Кюстендил, Благоевград и Смолян.

4. гр. Нова Загора – 22 септември – участват ловци членуващи в сдруженията от областите: Пловдив, Стара Загора, Сливен, Бургас, Ямбол, Хасково и Кърджали.

ЗА ЗАПИСВАНИЯ:

ЛРС – Бяла Слатина – 0896 629 779 или на имейл: lrs_bsl@abv.bg

ЛРС – Нови пазар – 0878 796 534 или на имейл: slr.stanata@abv.bg

ЛРС – Перник – 0898 903 232 или на имейл: lrspernik@abv.bg

ЛРС – Нова Загора – 0889 909 979 или на имейл: lrdnovazagora@abv.bg

ФИНАЛНА ФАЗА:

гр. Пазарджик – 29 септември. Участват класиралите се от регионалните фази участници. За контакти: ЛРС Пазарджик – 0887526688, 0888375502 или на имейл: slrd1893@mail.bg

Лице за контакти от страна на НЛРС-СЛРБ – Стилиян Герасков – 0884225371 или на имейл: sgeraskov@abv.bg.

ИЗИСКВАНИЯ ЗА УЧАСТИЕ В ТУРНИРА ЗА 2018 г.

Всеки участник трябва да има и носи – заверени ловен билет и членска карта за 2018 г. от сдружение, член на НЛРС-СЛРБ и редовни документи за носене и употреба на ловно оръжие. Водача /състезателя/ трябва да притежава контролен талон за регистрация на ловното му куче в ловното сдружение на което е член. Всеки от състезателите трябва да носи и заверен ветеринарен паспорт за кучето, с което ще се състезава, като в него трябва да са отразени извършените ваксинации и обезпаразитявания. Тези документи трябва да се представят при записване и при поискване от съдиите.

Заявки за участие се подават в сдружението домакин не по-късно от една седмица преди датата на съответния турнир. От едно сдружение могат да участват в отборното класиране само по един отбор мъже и по един отбор жени, излъчени предварително от сдружението, а останалите състезатели от същото сдружение участват само в индивидуалното класиране. Един водач може да участва само с едно куче.

Не се допускат до участие състезатели от сдружения извън посочените области за съответния регионален кръг на турнира, както и състезатели от сдружения извън състава на НЛРС-СЛРБ.

Таксата за участие е 30 лв. на състезател за зоналните фази на турнира. Не се заплаща такса за участие на финалната фаза на турнира. При ненавременно подадена заявка се заплаща такса за участие в двоен размер – 60 лв. При неподадена предварителна заявка може да бъде отказано допускане до участие, ако няма възможност за изпитване от страна на съдийския състав.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ