140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Куче и сврака – първи приятели

Английският художник Стив Ростън сподели трогателна история за необичайната дружба на своите питомци. Преди четири месеца мъжът се разхождал със своето куче Бу Редли, когато то намери­ло зад телефонна кабина ранена сврака. Стив отнесъл птичката у дома и се грижил за нея, но когато свраката оз­дравяла, отказала да отлети на свобода.

Птицата, на която дали името Майк, излетяла на улицата и веднага се върна­ла обратно. От този момент пернатото е пълноправен член на семейството и най- добър приятел на Бу Редли, с когото прекарва почти цялото време.

„Ние купихме на Майк клет­ка, но той предпочита да спи с Бу. Те въобще правят всич­ко заедно – гледат телеви­зия, седнали на дивана, спят в едно легло, хранят се и се разхождат. Свраката обича да се разхожда, кацнала вър­ху гърба на кучето, а поняко­га лети напред и изчаква своя приятел в парка. Това е много трогателна и необикновена дружба” – разказал Стив.

Майк обича хората, той често долита в местната кръчма, а клиентите го чер­пят с ядки. Всъщност всички в града познават и обичат не­обикновената двойка, която радва малки и големи.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ