140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Лов и благотворителност в ЛРС-Пазарджик

В края на миналата година ловците от ЛРС „Сокол 1893“ – Пазарджик организираха традиционния коледен лов за изявени с работата си членове на сдружението. През предходните 13 години той беше изцяло в благотворителна насоченост докато в организацията на този имаше само отделни елементи на благотворителност. Колегите, които не бяха членове на ОС на сдружението участваха в лова и тържествения обяд срещу 50 лв.

Освен това по традиция, благодарение на нашия кореспондент, всички участници се включиха с SMS в инициативата „Българската Коледа“.

В мероприятието се включиха 38 човека, разпределени на три групи в дружини „Тополница“ – Пазарджик, с. Добровница и с. Главиница, в които бяха разселени общо 100 фазана, отгледани във фазановото стопанство на организацията.

Аз се включих в групата на ЛРД-Главиница, където бяха още председателят на ЛРС-Пазарджик Евгени Абаджиев, членът на УС Андон Андонов, известният индустриалец Емил Йончев, Асен Спасов /Ченча/, Иван Иванов и др. Ловците при нас успяха да отстрелят 15 фазана, а останалите над 50 процента се явиха като чиста коледна благотворителност за Майката Природа.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Сдружение ловно-рибарско дружество “Сокол-1893” – гр. Пазарджик
Пощ. код: 4400
Телефон: 44-53-49
Мобилен: 0892 209 141

Реклама

ЛОГО - СЛРБ