140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Ловен събор в Исперих

ловен събор исперих

Георги Ников

В навечерието на откриването на новия ловен сезон  в местността “Рибарника” край Исперих се събраха представители на 19 ловни дружинки от Ловнорибарското сдружение “Сокол” в град Исперих на традиционния си ловен събор.

В киноложката изложба бяха представени 27 ловни кучета от различните породи, чиито четириноги помощници ловците използват в ловните излети.Шампион стана кучето от породата български барак на ловеца Тайнур Таксин от ловната дружинка в село Свещари.

В ловната стрелба в дисциплината “Скийт” участваха отбори от всичките ловни дружинки,като в отборното класиране първото място заеха представителите на  село Малък поровец,следвани от селата Подайва и Иван Шишманово.Индивидуален победител  е Ботьо Ботев от дружинката в село Малък поровец.

На водоема в село Малък поровец се проведоха и състезания за деца по улов на риба,в които взеха участие малките наследници на ловци от района на исперихското сдружение.

Наградите бяха връчени от председателя на сдружението Васил Петков, който пожела на всички ловци добра слука през новия ловен сезон.

На снимките – наградите, които бяха връчени на събора и шампионът на киноложката изложба Тайнур Таксин с неговия четириног помощник в ловните излети.

ловен събор исперих

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ