Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Ловците от ЛРС-София-изток изпратиха сезона на традиционна ловна вечеринка

вечеринка софия-изток

С традиционна ловна вечеринка официално закриха отминалия вече ловен сезон ловците от ловно-рибарско сдружение София-изток.

 Близо 200 празнуващи –  ловци и техните съпруги и гости, се събраха в ресторант “Тривия” на район Кремиковци, за да изпратят един сравнително успешен и 100 % безавариен сезон в практикуването на ловното хоби.

вечеринка софия-изток

Гости на тържеството бяха дългогодишният председател на ловно-рибарско сдружение София-изток /27 години/, а сега зам.-министър на земеделието и храните Георги Тошев, председателят на УС на Националното ловно-рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” Васил Василев и кметът на район Кремиковци Лилия Донкова.

вечеринка софия-изток

Тържествен водосвет за здравето на ловното семейство отслужи отец Николай от черквата на квартал „Челопечене“. В специално обръщение  за празничната вечеринка новият председател на ловно-рибарско сдружение София-изток Йордан Стоянов изказа благодарност за отговорната работа и постигнатите резултати в полза на дивеча и природата. Поздравления за успешния сезон и пожелания за здраве към ловците и техните семейства отправи и председателят на Националната организация инж. Василев. Кметът на район Кремиковци Лилия Донкова също пожела слука на ловците занапред за всички следващи ловни сезони.

вечеринка софия-изток

Специална томбола с награди прекъсваше няколко пъти последвалата веселба и наздравици с нова емоция. Раздадени бяха 29 предметни награди и ваучери на стойност 2000 лева.

Големите награди – музикална уредба и телевизор, грабнаха ловците Цветан Бочев от дружина „Сеславци“ и Мартин Гърмидолов от дружина „Челопечене“.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ