Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЛРД-Лесидрен стимулира децата отличници

31 януари се превърна в необикновен ден за учениците от ОУ „Св. Паисий Хилендарски“ в Лесидрен. Местната ловно-рибарска дружина бе решила да направи изненада на първенците по успех в 5-и, 6-и и 7-и клас. Наградата за всеки от тримата отличници (оказаха се момичета) бе 110 лв.
Своеобразната стипендия бе връчена на малчуганите от члена на УС на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“ Искрен Йотов, който членува в местната ловно-рибарска дружина към ЛРС-Ловеч. Паричната премия не бе предварително обявена, за да не се получи нарочно състезание, така че изненадата бе пълна.
Подобни инициативи на ловците по места могат да стимулират учениците да залягат повече над учебниците, което би било полезно за всички нас, тъй като тези деца са бъдещето на страната ни.
От 5-и клас с най-добър успех се оказа Цанина Дикова, от 6-и Виктория Цокова, а от 7-и – Катя Йорданова. И трите момичета бяха много радостни да получат плик със 110 лв., тъй като с парите ще могат да си купят нещо, което много са искали, но не са имали възможност.
Директорката на училището Веска Веселинова похвали своите отличнички за това, че винаги участват с желание и ентусиазъм във всички извънкласни дейности. Тя изказа истинска благодарност на ловците, че стимулират ученолюбивостта по подобен начин.
ЛРД-Лесидрен осъществява подобна инициатива с финансово стимулиране в местното училище за втори път, но това няма да е последният, увери децата Искрен Йотов.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество – гр. Ловеч
Пощ. код: 5500
Телефон: 60-41-89
Мобилен: +359878707799

Реклама

ЛОГО - СЛРБ