140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЛРД-Овчеполци направи силна заявка на старта

Спас СПАСОВ

Един от най-прекрасните ловове на гургулица в ЛРС-Пазарджик организира Асен Спасов (Ченча) в неговата ЛРД-Овчеполци. Това стана в землището на с. Тополи дол, където той беше поканил председателя на сдружението Евгени Абаджиев, ТВ кулинара Ути Бъчваров, директора на клона ЕВН в Пазарджик Добромир Добрев и др. На слънчогледовите насаждения до пътя между селата Черногорово и Тополи дол в ранната утрин на откриването ехти сериозна пукотевица като резултатът от нея е изпълнени отстрелни норми от всички споменати (както се вижда от снимката).

Близка е успеваемостта на колегите Стоян Готев и Кирил Александров от ЛРД-Звъничево, които след едночасово ловуване на пъдпъдък са отстреляли по два и с натиска на слънчевия диск отиват на слънчогледа в близост до същото ловно поле и успяват да отстрелят по 6-7 гривяка.

По думите на председателя на ЛРД-Априлци Петьо Койчев неговата група от 4 човека е успяла да добие 11 пъдпъдъка като подобно е било и положението и в ЛРД „Алеко” – с. Алеко Константиново, където шампион е Андон Андонов с 3 пъдпъдъка, а веднага след него е Боян Миланов с два.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ