Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЛРС-Чупрене посети сръбските си колеги от Миничево

След отправена покана от страна на сръбското ловно сдружение в Миничево, Сърбия, председателят на ЛРС ”Миджур”-Чупрене – Богомил Станков, заедно с Велислав Стефанов, Мирослав Тодоров и ръководителя Владислав Антонов, посетиха Миничево.

По традиция ловните сдружения и техните председатели си размениха подаръци, като от наша страна подарихме часовник на председателя на Миничево Зоран Соколович, както и календар с логото на Съюза на ловците и риболовците в България, като се подчерта, че през следващата година Съюзът бележи 120 години от създаването си.

Първият ловен ден протече доста динамично, бяха вдигнати стадо прасета, след добрата работа на ловните помощници се разпръснаха и бяха забелязани от почти всички постове, в крайна сметка бяха отстреляни две прасета и така приключи ловният ден.

Вторият ден също приключи успешно, като истинската радост за едни от българските гости дойде в последните минути на лова. С точен изстрел Мирослав Тодоров успя да повали млад глиган, ходел около стадото, което не мина до нито един от постовете.

 

Повече информация в следващите броеве на в. “Наслука”

 

Владислав Антонов

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ