Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЛРС Карлово отбеляза своята 110-годишнина

На 27 август ловно-рибарското сдружение в Карлово отбеляза своята 110-годишнина. Тържеството се състоя в ловния дом на сдружението, където се събраха десетки ловци, риболовци и техните симпатизанти, за да отдадат почит на традициите на вековната организация и да се веселят заедно със своите семейства.

Официални гости на празника на карловските ловци бяха председателят на НЛРС-СЛРБ Иван Петков, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ ЕООД Борислав Бечев, председателят на общинския съвет в Карлово Теодор Шойлеков, директорите на ДЛС в Карлово и Клисура, представителят на ИАГ Мирослав Джупаров, председателят на ЛРС-Сливен ген. Кольо Милев, ръководителите на сдруженията в Хисаря и Тетевен.

Молебен за здраве и слука отслужи свещеникът Марко, които освети знамената на карловските дружини.

Председателят на Националната организация Иван Петков поздрави от името на УС на НЛРС-СЛРБ карловската ловно-рибарска организация и връчи на техния председател Иван Нончев кристален плакет, а с най-високото отличие „Заслужил деятел“ бе награден и самият председател.

Бяха връчени множество почетни награди на ветерани, бивши председатели на ЛРС-Карлово, отличили се ловци и дружини от сдружението.

За доброто настроение на празнуващите ловци се погрижи с неповторимия си репертоар фолкпримата Ивана.

Подробности четете в бр. 35 на в. „Наслука“

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ