140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

ЛРС София-север проведе първото си дружествено състезание по стрелба

Димитър Константинов

На 6 август на стрелбището в с. Иваняне, собственост на ЛРС-София-запад, се проведе първото дружествено състезание по стрелба на ЛРС-София-север. То бе в дисциплина „Скийт“. Участие взеха 9 състезатели от три от четирите дружини в състава на сдружението – 56-а ЛРД „Нови Искър“, 57-а ЛРД „Гниляне“ и 58-а ЛРД „Локорско“. Дружината от Балша не излъчи свои представители за надпреварата.

Получи се интересно и оспорвано „надстрелване“, в което водещ бе пионерският дух, тъй като ръководството на ЛРС-София-север се надява дружественото стрелково състезание да се превърне в традиция. Именно затова председателят на сдружението Веселин Симеонов и ръководителят Явор Вичев изказаха сърдечни благодарности на колегите си от ЛРС-София-запад за това, че им предоставиха стрелбищния си комплекс за организиране на турнира.

Всички панички и патрони за състезанието бяха осигурени от самото сдружение, както и тържествената част след края на стрелбата. Това бе своеобразен знак на уважение към участниците в състезанието, към представителите на любезния домакин ЛРС-София-запад и публиката.  Ръководството на ЛРС-София-север бе осигурило медали и купи за призовите тройки в индивидуалното и отборното класиране. Победителят в индивидуалната надпревара получи и голямата предметна награда – каса за съхранение на оръжие. Като подарък бяха раздадени кутии с патрони.

Наградите на победителите връчиха председателят на ЛРС-София-север Веселин Симеонов и ръководителят на сдружението Явор Вичев. Председателят на 56-а ЛРД „Нови Искър“ Йордан Николов бе съдия на състезанието.

 

КРАЙНО КЛАСИРАНЕ

Индивидуално

  1. Емил Николов – 56-а ЛРД „Нови Искър“ – 15 т.
  2. Николай Ковачки – 56-а ЛРД „Нови Искър“ – 12 т.
  3. Явор Вичев – 57-а ЛРД „Гниляне“ – 10 т.

Отборно

  1. 56-а ЛРД „Нови Искър“ – 34 т.
  2. 57-а ЛРД „Гниляне“ – 26 т.
  3. 58-а ЛРД „Локорско“ – 13 т.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ