ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"
Sale!

12 броя на сп. “Лов и риболов” за 2020г.

40.00 лв.

„Лов и риболов“ е най-старото списание в България и една от най-разпознаваемите марки на медийния пазар. Издание е на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“. Излиза от 1895 г. почти без прекъсвания. Наследник е на списанията „Ловецъ“ и „Лов и рибарство“. „Лов и риболов“ стига до всичките 134 сдружения, членове на НЛРС-СЛРБ, до повечето от техните дружини, до индивидуални абонати, както и до всички институции, ангажирани с проблемите и с регулацията на ловния и риболовния сектор.

2020-та година беше специална за НЛРС – “Съюз на ловците и риболовците в България”. Издаваното от него списание “Лов и риболов” навърши 125 години, като 12-те броя от 2020-та година ще запечатат трудната, но паметна година. По случай предстоящият празник на НЛРС-СЛРБ (6 август), Ви предоставяме уникалната възможност да закупите ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ с 12-те броя от юбилейната 2020-та година:

ПРОМОЦИОНАЛЕН ПАКЕТ:


Брой 1  – “Разселване”

Брой 2 – “Открий ме”

Брой 3 – “Спри, не си отивай”

Брой 4 – “Ловец на вълци”

Брой 5 – “Богатството на Огоста”

Брой 6 – “Трофеят от Тервел”

Брой 7 – “Как да снимаме слуката”

Брой 8 – “Летопис на българския лов” – ЮБИЛЕЕН БРОЙ

Брой 9 – “Балканката се завръща”

Брой 10 – “Търси се!” 

Брой 11 – “Роден за ловец”

Брой 12 – “Древен и млад”

Офертата важи до изчерпване на количествата!

 

 

Последвайте ни и във Facebook!

© 2020 Съюз на ловците и риболовците в България Всички права запазени Снимки: Unsplash.com Поддръжка: Дигитална Агенция “Пиксел Вижън”
Scroll to Top
ЛОГО - СЛРБ