140 години организирано ловно движение
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Sale!
,

Сп. “Лов и риболов” бр.2/2022

3.00 лв.6.00 лв.

„Лов и риболов“ е най-старото списание в България и една от най-разпознаваемите марки на медийния пазар. Издание е на Националното ловно-рибарско сдружение „Съюз на ловците и риболовците в България“. Излиза от 1895 г. почти без прекъсвания. Наследник е на списанията „Ловецъ“ и „Лов и рибарство“. „Лов и риболов“ стига до всичките 134 сдружения, членове на НЛРС-СЛРБ, до повечето от техните дружини, до индивидуални абонати, както и до всички институции, ангажирани с проблемите и с регулацията на ловния и риболовния сектор.

ТЕМИ НА БРОЯ:

Перфектният коледен изстрел на Станислав Манолев. Защо известният футболист, който на терена е халф, се преквалифицира в централен нападател в ловна дружина Цапарево?

В „Лов и риболов“ вече и страници за кинология. С външност на малък гном от приказките и с характер на застаряващ учен, грубокосместият дакел добре осъзнава своята изключителност – кое го превръща не само в перфектния следотърсач, но и в съвършен ловец?

Иво Папазов-Ибряма на 70! Как виртуозът пресъздаде с кларинетаси цял ловен излет и какъв ловен облог загуби, та трябваше да свири, докато изгори цяла гума на трактор?

Платиките не са неуловими през зимата. Къде и на какво им намериха цаката майсторите на фидера?

От новия брой на списанието ще научите още кой рекорд беше подобрен през 2021 г. в конкурса на в. „Рибар“ за най-голяма риба и ще видите всички победители. Можете да се запознаете и с най-добрите български рецепти, които влязоха в новоиздадената Световна ловна кулинарна книга.

Материал

PDF, Хартиено издание

ЛОГО - СЛРБ