Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

На събора на ЛРС-Своге 50-годишен юбилей отпразнува ЛРД-Огоя

Юри ТОЧЕВ

Един вълнуващ празник събра стотици ловци, рибари и гости (над 400 души) в м. „Двете реки“ край с. Огоя, чиято дружинка бе домакин на станалия вече традиционен събор на ЛРС „Грохотен“ – Своге. Самата ЛРД-Огоя отпразнува и своята 50-годишнина.

На събора присъстваха Методи Пешев и Росен Веселинов – председател и главен специалист на ЛРС „Грохотен“-Своге, членовете на УС на сдружението и ловци от всички дружинки, носещи гордо своите знамена!

Домакинът на събора – председателят на 15-а ЛРД „Огоя“ Николай Петков, откри тържеството, след което даде думата на Методи Пешев, който най-напред помоли всички присъстващи да станат на крака и с едноминутно мълчание да почетат паметта на 17-те жертви на трагедията, станала в района на община Своге на 25 август.

„Със сигурност никой не е очаквал подобна трагедия! За съжаление вече нищо не може да се направи. Ние – ловците и риболовците от сдружението, искрено скърбим за невинните жертви и се присъединяваме към мъката на близките им, като им поднасяме нашите най-искрени съболезнования,“ – заяви Методи Пешев и всички присъстващи сведоха глави в знак на почит.

Повече подробности четете в брой 36 на в. “Наслука” от 5 септември 2018 г.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ