140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

На вечеринката в ЛРС-Ловеч – Томболата беше щедра, а веселието – незабравимо

В ресторант „Ловеч“ присъстваха 410 души от 34 дружини на традиционната вечеринка, състояла се на 25.01.2019 г. Скъпи гости на тържеството бяха инж. Иван Петков, бивш председател на НЛРС-СЛРБ, областният управител на Ловеч Георги Терзийски, кметът на община Летница Красимир Джо­нев и директорът на ДГС-Лесидрен инж. Пламен Петров.

Председателят на сдружението д-р Пламен Върбанов при­ветства присъстващите с добре дошли и прочете поздрави­телните адреси. Гостите също поздравиха с топли думи ло­вците.

Организирането на ловно-рибарската томбола и търга на дивеч, риба и други предмети бяха подготвени с помощта на общините Летница, Ловеч и Угърчин, на дружините Малиново, Лисец, Скобелево, Радювене, Каленик-Орляне, Александро­во, Йоглав и на ловците Борислав Борисов от „НОВА” Ловеч, Дочо Донковски от гр.Троян и Румен Асенов от с. Български извор.

Разиграна бе томбола с 2000 билета, обезпечени с 370 печалби. Проведен бе явен търг на дивеч – фазан, див заек, сърна, дива свиня, риба – амур, и две торти „Фаворит“.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество – гр. Ловеч
Пощ. код: 5500
Телефон: 60-41-89
Мобилен: +359878707799

Реклама

ЛОГО - СЛРБ