140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Наш колега риболовец с авторски юбилеен концерт

концерт масларски

Популярният певец, композитор, риболовец и ко водещ на любимото на поколения ловци и риболовци радиопредаване „И рибар съм, и ловец съм“ по Българското национално радио Асен Масларски ще изнесе свой юбилеен концерт по повод 65-ата си годишнина.

Събитието ще се случи на 1 април 2024 г. от 19.00 ч. в залата на Дома на киното в София, ул. „Екзарх Йосиф“ 37.

концерт масларски

Известният творец и музикант създава и издава изключително авторска музика и песни. Произведенията му се отличават с това, че са сътворени по едни от най-добрите образци на българската поезия, както и по негови собствени стихотворения. 

Той е едно от знаковите имена, което задължително се споменава, когато стане дума за български бардове, поети с китара или изпята поезия. Един от отците-основатели на фестивала “Поетични струни” в далечната 1986 г. в Харманли.

концерт масларски

Началото на творческата му дейност като създател на песни започва още в 1974 г. Оттогава досега е написал, изпял и издал над 150 песни, които имат собствена вярна аудитория и са включени в 11 албума – CD, дългосвирещи плочи, музикални касети и сингли, както и една стихосбирка, включваща два диска с песните от книгата.

Член е на Съюза на българските писатели от 2011 г., а паралелно с музиката и поезията има и богата професионална биография в медиите като радиоводещ и продуцент на музикално-развлекателни и телевизионни предавания в БНР –Радио Шумен и ТВ Шумен, създател е на частното „Форте радио”.

концерт масларски

По програма „Христо Ботев” на БНР се изявява като водещ на музикалното предаване „Маестро, музика”, а от 2021 г. до днес съвместно с биолога и известен ловец от ЮЗДП Росен Мирчев всеки петък гостуват на някое наше сдружение, срещат ни с изтъкнати колеги и ловци, отразяват успехите им и разискват наболели проблеми, засягащи ловното движение в легендарното предаване „И рибар съм, и ловец съм“.

концерт масларски

Асен Масларски е работил с редица известни певци и музиканти в областта на поп музиката, но основната тръпка за него си остава изпълнението на собствени песни „на живо“, лице в лице с публиката, с която ще се срещне отново на 1 април – понеделник.

Ден, в който можем да го почетем и да се насладим на песните му. А компания на сцената на този концерт ще му прави невероятният китарист Ангел Демирев – Ачо.

Посетете нашата Фейсбук страница

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ