Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Национален турнир по ловна стрелба за Купата на НЛРС-СЛРБ

И тази година по традиция на 8 и 9 юли в местността „Витска елия“ край Плевен се проведе Националният турнир по ловна стрелба за купата на НЛРС–СЛРБ. Турнирът се проведе на 4 стрелбища едновременно, 2 за „Трап“ и 2 за „Скийт“, които бяха подготвени от домакините в отлично състояние.

За участие се бяха записали общо 96 състезатели от цялата страна, 43 за дисциплината „Трап“ и 53 – за „Скийт“, в класовете мъже, жени, младежи, девойки, момчета и ветерани.

При мъжете първо място в дисциплина “Трап” завоюва отборът на Айтос, на второ място са състезателите от Стара Загора и на трето – тези от Дупница. Индивидуално при мъжете на първо място се класира Иван Георгиев от Айтос, на второ – Христо Ангелиев от Пазарджик и на трето – Димчо Радев от Стара Загора.

Жените от Айтос спечелиха отборната купа. Индивидуално с най-добри резултати е Красимира Янева от Айтос, а Селим Али от Айтос и Джулия Крумова от Плевен са съответно на второ и трето място

При мъжете в дисциплина “Скийт” първо място отборно завоюваха състезателите от Червен бряг, а на второ – отборът на Стара Загора.

За комплексен победител бе обявен отборът на Стара Загора.

 

Повече информация в бр. 28 на в. “Наслука” на 12 юли

 

Валери Ангелов

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ