140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

НЛРС-СЛРБ стартира нови канали в социалните мрежи

социални мрежи

Националното ловно-рибарско сдружение “Съюз на ловците и риболовците в България” създаде свои канали в социалните мрежи Instagram и TikTok.  В тях ще се публикуват интересни и дискусионни материали за лова и риболова, както за широката, така и за специализираната аудитория.

Едно от лицата на тези канали ще бъде ловецът Калин Балджийски, който членува в ЛРС-Елин Пелин. Той е запален кучкар, като неговият верен другар се казва Мургаш и е от породата Ваймаранер. Обича да ловува дребен и пернат дивеч, защото контакта и работата с кучето за него е от първостепенна важност. Участва редовно в състезанията от календара на НЛРС-СЛРБ и е човек, който ненавижда бракониерството и се бори с това.

“За мен голяма чест и отговорност да защитавам интересите и целите на ловеца в България. За мен това е кауза, защото голяма част от обществото не знае, че ловците дават много повече на природата, отколкото да взимат от нея. Не е случайно и че стартираме именно с тази тема “Ролята на ловеца в природата”. Ще се радвам хората да го гледат и да разберат, че не ние сме лошите в приказката.”

@lov_ribolov_bulgaria

#СЪЮЗНАЛОВЦИТЕИРИБОЛОВЦИТЕ #LOV #DOG #LOVEC #HUNTER #HUNT NLRS-SLRB #loviribolov #wildlife #lovec #GAMEFEED

♬ original sound – Lov_ribolov_Bulgaria

В първото видео Калин разказва за всички важни аспекти по стопанисването, опазването и разселването на дивеча. Той обръща сериозно внимание на това, че бракониерите не могат да бъдат наречени ловци и че първите, които се борят с този бич са именно редовните ловци. Във видеото Балджийски споделя и броят на разселения дивеч за последните 20 години, като числата са впечатляващи: 2800 диви заека, 320 елени лопатара, 1 168 676 ловни фазана, 326 738 колхидски фазана, 91 856 кеклика, 338 223 патици, 463 384 яребици.

Заедно със сайта SLRB.BG, фейсбук страницата “Съюз на ловците и риболовците в България”, списание “Лов и риболов” и вестник “Наслука” НЛРС-СЛРБ вече покрива всички потенциални аудитории от деца до пенсионери.

Последвайте ни в ТикТок – https://www.tiktok.com/@lov_ribolov_bulgaria
Последвайте ни в Инстаграм – https://www.instagram.com/lov_ribolov_bulgaria/
Последвайте ни във Facebook – https://www.facebook.com/lovIribolovBulgaria

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ