Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

НЛРС-СЛРБ възстанови традицията с риболовно състезание за журналисти

 

След 5-годишно прекъсване Националната организация възстанови една прекрасна традиция – да организира риболовен турнир за журналисти и представители на медиите. Тази година домакин на състезанието беше ЛРС-Монтана. Сдружението предостави своята база на язовир „Долна вода“, а освен прекрасни условия за риболов имаше и доста други приятни изненади за гостите – официална част в стилен хотел в града, музикална програма, танцов състав. Награждаването на призьорите пък беше на самия язовир и бе последвано от почерпка.

Ръководството на НЛРС-СЛРБ уважи спортната проява с присъствието си и в двата дни. Председателят на УС Васил Василев поздрави всички риболовци на коктейла и им пожела „наслука“. При закриването на турнира поднесе наградите на отборните призьори и обеща традицията да се съхрани, а турнирът да събира все повече почитатели на риболова сред журналистите.

На шампионите от „На плувка и дъно“, както и на подгласниците от „Бг нес“ и „Рибар“ бяха връчени купи и медали. За всички участници пък имаше грамоти и годишен абонамент за сп. „Лов и риболов“. Домакините пък осигуриха по един шаран за всеки присъствал журналист, без значение от постиженията му.

За развоя на събитията по време на турнира, за перипетиите при улова на трудните риби, както и за други любопитни подробности от празника на язовир „Долна вода“, ще научите в обширен репортаж в бр. 44 на в. „Наслука“.

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ