Търсене
Close this search box.
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България" 140 години организирано ловно движение
Търсене
Close this search box.

Новият стрелбищен комплекс на ЛРС-Радомир беше официално открит

Най-сетне една дългогодишна мечта се превърна в реалност – ЛРС-Радомир има своx стрелбищен комплекс.Той се намира над Радомир в м. “Барбул” на 1.5 км от самия град, където първо ви посреща новопостроената чешма в чест на 120 г. от създаването на ЛРС-Радомир.

Гости на събитието бяха председателят на ВЛРС-СЛРБ инж. Васил Василев, кметът на общината Пламен Алексиев, председатели на дружинки, кметове на селища, общественици и много ловци от района. Присъстваха над 500 човека, местни ловци и гости.

Христо Златанов, енергичният председател на ЛРС-Радомир посрещна всички гости подобаващо и ги представи на ловците, като всички застанаха мирно и с аплодисменти посрещнаха знамето на сдружението, което беше поставено на видно място, на вишката пред стрелбището.

В своето приветствено слово председателят разказа за всички перипетии относно изграждането на комплекса, разясни значението и предназначението на всички сектори, като изрази увереност, че в комплекса всеки един ще се чувства добре дошъл и че всички ловци, дошли за обучение, ще пазят тази нова придобивка.

Върхът бе спонтанно организираният турнир по ловна стрелба по панички, където от всяка дружинка бяха излъчени по двама участници. На всички състезатели бяха раздадени оранжеви сувенирни шапки с логото на сдружението.

 

Повече информация в бр. 40 на в. “Наслука” на 4 октомври

 

Юри Точев

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Реклама

ЛОГО - СЛРБ