ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

Добро настроение на традиционния ловен събор в ЛРС-Троян

събор троян

На 26 септември на мотопистата край града се състоя традиционния ловен събор на ЛРС-Троян. Под ловците знамена се събраха десетки ловци и техните близки и приятели. Официални гости на събитието бяха председателят на НЛРС-СЛРБ Васил Василев, управителят на фирма „Сокол-БЛРС“ ЕООД Борислав Бечев, директорите на горските стопанства в Троян, Априлци и Черни Осъм, зам.-кметът на града, началникът на полицията и др.

събор троян

В своето приветствие председателят на ЛРС-Троян Минко Акимов обърна сериозно внимание на проблема с разпространението на Африканската чума по свинете, която предизвиква все по-сериозно обездивечаване на ловните райони, като подчерта и необходимостта от съсредоточаване на усилията на ловните дружини в разселването на местен дребен дивеч.

събор троян

Председателят на НЛРС-СЛРБ поздрави празнуващите ловци от ЛРС-Троян, което е сред водещите сдружения в Националната организация. Пожела на дружините успешни ловни излети, които да преминат без инциденти с ловното оръжие.

събор троян

Знамената на сдружението и дружите бяха осветени от йеромонах Стефан, след което с много настроение и искрено веселие започна и ловният събор.

събор троян събор троян събор троян

 

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

“Ловно-рибарско дружество – Троян” – гр. Троян
Пощ. код: 5600
Мобилен: 0884 460 838

Реклама

ЛОГО - СЛРБ