ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Стара Загора – Наградиха отличилите се дружинки

събрание стара загора

На 12 септември от „Сдружение на ловците и риболовците Стара Загора“ при спазване на всички противоепидемиологични мерки проведоха своето отчетно събрание за изминалата 2019 година.

Избраните делегати по ловни дружинки проявиха отговорност и се събраха, въпреки, че денят бе ловен, за да отчетат резултатите от дейността за   изминалата година. Председателят на сдружението Стефан Димитров, отчитайки резултатите, награди с грамоти трите ловните дружинки, разселили най-голям брой фазани и яребици, дружинките отстреляли най-голям брой хищници, дива свиня, местен дребен дивеч.

събрание стара загора

Обсъдиха се различни ситуации и проблеми в лова, състоянието и запасите на дива свиня в ловно стопанския район на сдружението при условията на африканска чума, популацията и грижата за дивеч при продължителната суша тази година, създаването на съоръжения, подготовката на хранилки за подхранване през зимните месеци. Председателят на Контролния съвет Иван Косев отчете финансовата част от дейността на сдружението.

Прие се Програма, в която за първа година не се включиха редица спортни, киноложки и други мероприятия, които сдружението традиционно провежда през годините, съобразени с мерките на правителството за неразпространението на Covid-19.

Събранието завърши с пожелание на Стефан Димитров към всички ловци за здраве, приятелство в любимото хоби и разбира се, добра слука през ловния сезон.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество “Стара загора” – гр. Стара загора
Пощ. код: 6000
Телефон: 63-90-14
Мобилен: 0878 925 696

Реклама

ЛОГО - СЛРБ