ЛОГО - СЛРБ
НЛРС "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Стралджа – Втори мандат за председателя Ганчо Иванов

събрание стралджа

На 9 септември в Клуба на пенсионера в град Стралджа се проведе отчетно-изборното събрание на местното сдружение. 50 делегати участваха в доста драматично заседание, на което преизбраха за втори мандат председателя Ганчо Иванов и запазиха състава на управителния си съвет. Гост на събранието бе председателя на Националното ловно-рибарско сдружение Васил Василев.

„Иска ми се заедно с нашите 800 членове, разпределени в 21 дружини, да работим за обогатяване на дивечовите запаси, да разселваме повече пернат дивеч и да имаме успешни ловни излети“ – сподели Ганчо Иванов.

Васил Василев коментира необходимостта от полагането на по-големи усилия за разселването на местен пернат дивеч в контекста на намаляващите възможности за лов на пъдпъдъци и гургулици, запозна делегати на общото събрание в ЛРС-Стралджа с плана за действие, които се реализира от Европейската комисия по отношение на гургулицата, както и с начина за събиране и изразходване на средствата по ЗЛОД. Председателят на Националната организация призова делегатите в условията на обществена и икономическа криза да не допускат външна намеса и влияние, които да ги отклонят от пътя на единственото, предначертан от предците им – единството, което е съхранило тяхната и националната организация на ловците в България.

РЕКЛАМА

Facebook
Twitter
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество – гр. Стралджа
Пощ. код: 8680
Телефон: 55-01
Мобилен: 0888 907 188

Реклама

ЛОГО - СЛРБ