НЛРС - "Съюз на ловците и риболовците в България"

ЛРС-Видин – Отчетоха добър сезон без инциденти

събрание видин

Ловният сезон в ЛРС-Видин през отминалия отчетен период е преминал при добра дисциплина и безаварийни излети. Сдружението е изпълнило плана по отстрел на дива свиня, а случаите на поразени от АЧС животни са били единични и като цяло не са повлияли на общите резултати. Това стана ясно от отчета за 2019 г. на общото събрание на сдружението. При фазана и яребицата също са постигнати много добри резултати, докато популацията при дивия заек е ниска и резултатите са слаби. При мигриращия и водоплаващия дивеч също има добри нива на отстрел.

събрание видин

Сдружението води упорита борба с хищниците. През целия зимен сезон за организирани много излети от всички дружини, в резултат на което са отстреляни 7 вълка, 270 чакала и 150 лисици.

Отчетът на изминалия сезон направи ръководителят на видинското сдружение Илия Георгиев, а председател на събранието беше Тошо Маркин.

Счетоводителката Виктория Мургина направи подробен финансов анализ на състояние на сдружението. Разходите са съобразени с възможностите за приходи и не са се получавали несъответствия.

Делегатите се събраха при редовен кворум в салона на ТПК „Боян Чонос”. Взети бяха всички противоепидемични мерки, каквито изисква усложнената обстановка в страната.

Младен ДОБРЕВ

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on linkedin
LinkedIn

Сходни публикации

Сдружение/сдружения свързани с новината

Ловно-рибарско дружество Видин – гр. Видин
Пощ. код: 3700
Телефон: 60-12-76
Мобилен: 0889 712 277

Реклама

blank
Scroll to Top